• Lokacija
  • Jurija Gagarina 36d, 11070 Beograd

Uporedite ponude svih kuća
na jednom mestu

Ja sam komad papira, malo mastila i…

25.05.2018

Okolnosti u životu stalno se menjaju. Danas ste na početku, nije vam lako i novca možda nemate previše. Već sutra situacija može biti puno bolja. Dobićete povišicu ili ćete napredovati. Za pet godina može doći i neka veća kriza. S druge strane, danas ste možda slobodni, a za par godina već ste tata ili mama vesele devojčice.

Opširnije

GOLDEN certifikate AAA

25.05.2018

Na osnovu analize poslovanja za proteke tri godine 2014, 2015, 2016. KONEKTA PLUS stekla je uslov da ponese međunarodni sertifikat – licenecu GOLDEN certifikate AAA koji dodeljuje Dun & Bradstreet u partnerstvu sa švedskom kompanijom Bisnode.

Opširnije

Potpišite samo ugovor o osiguranju koji razumete

25.05.2018

Osiguranje je ekonomska nužnost, a dilema može postojati samo kod izbora od kojih rizika se zaštititi i kod izbora osiguravača. Prilikom potpisivanja ugovora o osiguranju morate biti tačno i potpuno informisani o konkretnoj vrsti osiguranja i biti svesni šta osiguranje tačno obezbeđuje kao ekonomsku zaštitu za plaćenu premiju.

Zaključite samo onaj ugovor o osiguranju koji ste razumeli i tačno znate koja su vaša prava i obaveze, a koja su prava i obaveze osiguravajućeg društva.

Opširnije

Zdrava odluka za zdrav život i veću lojalnost zaposlenih

10.05.2016

Briga o zdravlju treba da bude jedan od glavnih prioriteta u životu svakog čoveka. Ulaganje u zdravstveno osiguranje je ulaganje u zdraviji i srećniji život.

Opširnije