Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Retrospektiva 2023. godine

Retrospektiva 2023. godine

Objavljeno: 21/12/2023

konekta-plus-posrednik-u-osiguranju-retrospektiva-2023-godine

U godini na izmaku smo se bavili i pisali o zanimljivim temama iz oblasti osiguranja. Raznolike oblasti koje Vas zanimaju možete pročitati u kratkoj retrospektivi koje je pred Vama.

Godinu smo otvorili zimskim temama i kako zbog hladnog vremena nastaju problemi na ulici, skijanju ili u transportu Ako vas zanima da malo više saznate o tome pročitajte kako se osigurati od povreda na skijanju i kako se osigurati od pada na led?

Prevare u osiguranju su za mnoge tabu tema – ali ne i za nas. Koje su najčešće prevare u osiguranju i kako se otkrivaju

Za one koji se bave visokorizičnim profesijama osiguranje je specifično i obično ne ulazi u standardne polise o čemu možete pročitati više klikom ovde.

Konekta plus – Vaš pouzdani posrednik u osiguranju. Za sve informacije pošaljite upit na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom.

Među brojnim temama tu je i poseban članak o Evropskom izveštaju o nezgodi. Kako se i kada koristi, kao i sve o tome kako ga popuniti, pročitajte ovde.

Jedno od čestih pitanja koje smo dobijali u ovoj godini, ali i ranije, jeste – koliko dugo moram da čekam na isplatu osiguranja? Posebne članke na tu temu možete pročitati ovde

Godinu završavamo velikim serijalom o obaveznim osiguranjima u Srbiji. U predstojećoj godini možete ispratiti završetak ovog zanimljivog i retko pokrivenog serijala.

Uz nove teme i zanimljive informacije iz oblasti osiguranja radujemo se novoj godini i izazovima koji su pred nama . Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Linkedin i budite u toku sa najnovijim dešavanjima.