Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Osigurajte se od povreda na skijanju!

Osigurajte se od povreda na skijanju!

Objavljeno: 24/01/2023

Skijaška sezona kasni usled visokih temperatura i manjka snega na planinama ali januar je odlučio da pokaže zube. Bez osiguranja ne krećite na planinu – savet je profesionalaca kako iz oblasti osiguranja tako i instruktora skijanja.

U većini skijališta u Srbiji prilikom kupovine ski pasa u cenu je uključeno i osiguranje u slučaju nezgode na stazi ali se uglavnom radi o osnovnim troškovima lečenja i niskim premijama.

Opreznosti nikad dovoljno. Manjak snega ove sezone prouzrokovao je velike gužve na malobrojnim stazama koje su bile u funkciji na skijalištima. Naletanje manje iskusnih skijaša na druge skijaše izraženije je usled ograničenog prostora pa čak i profesionalci mogu biti u problemu ne svojom krivicom.

Konekta plus – posrednik u osiguranju sa dugogodišnjim iskustvom. Za sve vrste informacije iz oblasti osiguranja obratite nam se putem kontakt stranice ili nas pozovite telefonom.

Same povrede na skijanju mogu biti blage ali nije nemoguće da dođe i do preloma ekstremiteta, kidanja ligamenata, iščašenja kolena i zglobova. Ovakve povrede mogu iziskivati dugo lečenje i nesposobnost za rad, bolničke tretmane i dugotrajnu rehabilitaciju u specijalizovanim ustanovama.

Prilikom odabira polise osiguranja u slučaju nezgode naglasite da želite polisu sa pokrićem za skijanje. Skijanje jeste, po svojoj prirodi, ekstremniji sport i obične polise osiguranja u slučaju nezgode nemaju automatski pokriće za povrede nastale na skijaškoj stazi.

Obratite se svom posredniku u osiguranju koji će Vam rešiti sve nedoumice u vezi polise osiguranje i odabrati odgovarajuću u mnoštvu različitih ponuda osiguravajućih kuća.

konekta-plus-beograd-posrednik-u-osiguranju-osiguranje-na-skijanju-2023