Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Zašto u Beogradu svaki dan izgori jedan automobil?

Zašto u Beogradu svaki dan izgori jedan automobil?

Objavljeno: 02/12/2021

Prema tvrdnji vatrogasaca iz Beograda, svaki dan u gradu izgori jedan automobil. “Izgoreo je sam od sebe“ – rećiće vlasnici vozila koji ne znaju šta ih je snašlo! Da li je baš tako, i koji su razlozi da se vozilo zapali? Rešenje je vrlo prosto, redovan odlazak kod majstora i odgovarajuća polisa kasko osiguranja.

Godišnje doba nije uzrok požara, jer pravila nema, vozila se zapale jednako i zimi i leti. Nestručni majstori i neovlašćeni servisi često svojim delovanjem dovedu do toga da se vozilo zapali, tokom vožnje ali i kada nije u pokretu. 

Ne dozvolite da Vam požar na vozilu napravi totalnu štetu koju nećete biti u mogućnosti da pokrijete. Rešenje je kasko osiguranje koje pokriva i posledice požara.

Uzroci zbog kojih dolazi do požara na vozilu su mnogobrojni – voda koja se probije u elektroniku i dolazi u dodir sa žicama, zatim neispravna svetla i klima uređaj, neispravno grejanje.

Razlike u cenama kasko osiguranja za isti vrstu vozila mogu biti nekoliko stotina hiljada dinara! Pročitajte više ovde ili zatražite ponudu kasko osiguranja.

Vozilo može da izgori u potpunosti za 6-7 minuta. Proverite i da li Vam je aparat za gašenje požara u ispravnom stanju? Nekoliko minuta dok ne dođu vatrogasci može biti ključno, a i uštedeće Vam ogroman novac.

Mirno spavajte uz adekvatno odabranu polisu kasko osiguranja. Konekta plus posrednik u osiguranju sa dugogodišnjim iskustvom će Vam u tome brzo i lako pomoći.