Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Zašto je važno zameniti letnje gume zimskim?

Svake godine u periodu od 1. novembra do 1. aprila obavezna je upotreba zimskih pneumatika na sva 4 točka, ali samo ako na kolovozu ima snega, leda ili poledice. Lanci za sneg su obavezni tamo gde je to regulisano saobraćajnim znakom. 

Stavljanje zimskih guma tiče se najviše Vaše bezbednosti i dobro je koristiti ih tokom hladnijeg perioda godine. Zimski pneumatici su mekši od letnjih i bolje prijanjaju na podlogu posebno kada se vozi u uslovima kiše, snega i poledice.

Razlike u cenama kasko osiguranja za isti vrstu vozila mogu biti nekoliko stotina hiljada dinara! Pročitajte više ovde ili zatražite ponudu kasko osiguranja.

Ono što mnogi vozači ne znaju jeste da ako se u ovom periodu godine oprema ne koristi na adekvatan način, prema zakonu, vozilo se smatra tehnički neispravnim. U slučaju saobraćajne nezgode, osiguravajuća kuća kod koje ste kupili polisu nije u obavezi da Vam isplati štetu po osnovu kasko osiguranja.

Kontaktirajte Konektu Plus – posrednika u osiguranju sa 10 godina iskustva. Suzićemo izbor, uštedeti vreme i odabrati kasko osiguranja koje najbolje odgovara Vašim potrebama. Pošaljite nam upit ovde ili nas pozovite telefonom.

Dakle, ako učestvujete u saobraćajnoj nezgodi, bez obzira da li ste krivi ili ne, ako ne posedujete zimske pneumatike Vi ne ispunjavate zakonom propisane uslove u ovakvim situacijama i niste u mogućnosti da naplatite kasko osiguranje!

Budite odgovorni prema sebi i drugima, samo potpuno tehnički ispravno vozilo je bezbedno i samo na taj način možete ostvariti svoja prava iz polise osiguranja koja su Vam ugovorom zagarantovana.

konekta-plus-posrednik-u-osiguranju-kasko-zimske-gume