Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Spremite se za putovanje – ne prepuštajte ništa slučaju!

Spremite se za putovanje – ne prepuštajte ništa slučaju!

Objavljeno: 16/06/2022

Sezona je iza ugla, ponovo se traže aranžmani za bliže i dalje destinacije. Jeste li jedni od onih koji sve rade u zadnji čas ili se organizujete na vreme? Kako se spremiti za putovanje i biti bezbrižan na putu?

Uvek je dobro informisati se o destinaciji na koju putujete. Od korisnih informacija o mestima koja su vredna za obilazak do radnji i restorana, mesta za šoping i bazara. Proverite da li su Vam dokumenta važeća, posebno pasoš ako putujete u inostranstvo. Sada već standard predstavlja polisa putnog osiguranja bez koje niko ne kreće na put.

Konekta plus – posrednik u osiguranju sa višegodišnjim iskustvom. Za sve vrste informacija u vezi osiguranja pošaljite nam upit ovde ili nas pozovite telefonom.

Kada ste već na željenoj destinaciji bilo bi dobro da sve vrednosti i dokumenta koje imate sa sobom nosite u torbici ili rancu. Savet iskusnijih putnika je da ne nosite previše gotovine, a da bitna dokumenta i polisu osiguranja fotokopirate i nosite odvojeno, ili pak ostavite u smeštaju. Bilo bi dobro da skenirana dokumenta sačuvate u telefonu ili računaru, a možete ih poslati i na e-mail adresu. 

Ako putujete kolima nemojte ostavljati na sedištima ništa vredno. Takvi automobili su mamac za lopove. Mala nepažnja može Vam upropastiti godišnji odmor. Sve vredne stvari stavite u gepek, mala je verovatnoća da će Vam neko obijati automobil bez razloga i nasumice.

Putovanje se može pretvoriti u noćnu moru, a može proteći i potpuno bezbrižno. Osigurajte se na vreme i poslušajte naše savete za čije sprovođenje Vam nije potrebno mnogo vremena. 

Srećan put želi Vam Konekta plus.

konekta-plus-beograd-osiguranje-put