Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Retrospektiva 2022. godine

Retrospektiva 2022. godine

Objavljeno: 19/01/2023

Izazovna godina je iza nas u kojoj smo postigli odlične rezultate ali svi zajedno rastemo kao tim i učimo jedni od drugih. Na koji način smo se osvrnuli na neke od tema tokom protekle 2022. godine možete pročitati u tekstu pred Vama.

Zašto posrednik u osiguranju? Pitanje koje često dobijamo. Posmatrajte te nas kao Vašeg pomoćnika u slučaju postupka aktiviranja i naplate polise osiguranja, ne samo nekog ko će za Vas odabrati najbolju polisu u moru ponuda osiguravajućih kuća. Moramo naglasiti da imamo 95% uspešnosti naplate prilikom aktiviranja polise osiguranja. Ceo članak na ovu temu pročitajte ovde.

Kada niste sigurni šta određena polisa predstavlja i koja su Vaša prava i obaveze, tu smo za Vas da rastumačimo svako slovo ugovora kako ne bi ste imali bilo kakve nedoumice. Ili možete i sami pročitati ugovor o osiguranju sa posebnim akcentom na mala slova. Sve o ovoj temi pročitajte ovde.

Konekta plus – Vaš pouzdan posrednik u osiguranju sa dugogodišnjim iskustvom. Za sva pitanja u vezi osiguranja pošaljite nam upit na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom

Putovanje jeste stresno i postoji doba godine kada se više putuje ali pravila su uvek ista i naš savet je takođe uvek isti – ne krećite na put bez polise putnog osiguranja. Sve što Vas zanima o putnom osiguranju pročitajte na jednom mestu – ovde.

Kao posrednici u osiguranju stalno pratimo nove trendove. Novo vreme nosi i nove rizike, a polise osiguranja se prilagođavaju trendovima na tržištu. Prošle godine ali i prethodnih godina aktuelna tema je bila virus korona. Kakve polise je moguće sada obezbediti s obzirom da rizik od korone i dalje postoji – bavili smo se za Vas u članku koji možete pročitati ovde.

Za kraj tema koja nije primarna u našoj delatnosti ali jeste usko povezana sa osiguranjem – investiranje i štednja. Štednja predstavlja jednu vrstu investicije i zaloga za budućnost. S obzirom na visinu kamata, koliko se isplati štedeti u banci? Postoje i bolji načini za štednju uz obezbeđivanje polise osiguranja. Sve o ovoj temi pročitajte ovde.

Još mnogo zanimljivih članaka i tema u vezi osiguranja pročitajte na našoj stranici vesti. Nadamo se da ćemo i ove godine imati aktuelne teme i savete koji će Vam biti korisni. Za sva pitanja možete nam se obratiti putem stranice kontakt ili nas pozvati telefonom.

konekta-plus-beograd-posrednik-u-osiguranju-retrospektiva-2022