Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Putno osiguranje – sve što Vas zanima na jednom mestu! Drugi deo

Putno osiguranje – sve što Vas zanima na jednom mestu! Drugi deo

Objavljeno: 21/07/2022

U našem prošlom članku smo odgovarali na najčešća pitanja koja dobijamo u vezi polise putnog osiguranja. U nastavku Vam donosimo još bitnih stvari koje je potrebno znati prilikom odabira polise putnog osiguranja.

Putno osiguranje pokriva troškove koji su nastali usled pružanja neodložne medicinske pomoći kao posledice bolesti ili povreda. Standardna polisa uglavnom pokriva troškove lečenja u ambulanti, troškove za izdate lekove, lečenje u bolnici, dijagnostiku, hitne operacije, transport do medicinske ustanove, ali i druge troškove koji mogu nastati i koji su precizirani u polisi osiguranja.

Dobro pročitajte uslove iz polise osiguranja jer određeni troškovi ne podležu refundaciji, odnosno povraćaju sredstava.  Na primer, u slučaju nesreće i vožnje u alkoholisanom stanju polisa osiguranja ne važi kao i prilikom vožnje motocikla bez kacige i važeće dozvole. Pokušaj samoubistva takođe nije pokriven polisom osiguranja. 

Ako niste sigurni koja vrsta putnog osiguranja najbolje odgovara Vašim potrebama, kontaktirajte Konektu plus – posrednika u osiguranju sa dugogodišnjim iskustvom.

Popravka zuba i estetske operacije nisu pokrivene, a ako volite ekstremne sportove dobro se raspitajte o vrstama pokrića polise putnog osiguranja. Opekotine od sunca takođe morate sami lečiti jer su veoma česte i nemoguće ih je podvesti u polisi. 

Za bebu stariju do 90 dana moguće je kupiti polisu putnog osiguranja ali takođe Vaše dete možete osigurati i u okviru paketa za porodicu.

Za kraj potrebno je znati koja je osigurana suma u polisi osiguranja. Ona predstavlja gornju granicu koju osiguranik može dobiti od osiguravajuću kuće u slučaju aktivacije polise. Međutim, ta suma u specifičnim situacijama može biti i veća. 

Prepustite nama da Vam suzimo izbor prilikom odabira putnog osiguranja i pronađemo za Vas polisu koju će najbolje odgovarati Vašim potrebama. U slučaju aktivacije polise tu smo za sve vrste pomoći i saveta kako da najlakše i najbrže ostvarite svoja prava koja su Vam garantovana polisom putnog osiguranja.

konekta-plus-putno-2022