Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Poražavajuća statistika na putevima – osigurajte se na vreme!

Poražavajuća statistika na putevima – osigurajte se na vreme!

Objavljeno: 23/11/2022

Na putevima u Srbiji je za pola godine poginulo nešto manje od 200 ljudi u teškim saobraćajnim nesrećama prema podacima iz Agencije za bezbednost saobraćaja republike Srbije. Povećanje od 20% u odnosu na 2021. godinu ne budi optimizam. Kako se osigurati u situaciji kada na putevima gine jedna osoba u proseku svaki dan?

Opreza u saobraćaju nikad dosta. Uz smrtne ishode na putevima, saobraćanje nezgode prati i velika materijalna šteta. Imovina je u ovim situacijama prilično ugrožena pa je obavezno osiguranje od autoodgovornosti prilikom registracije vozila nedovoljno. 

Zaštitite svoju imovinu obezbeđivanjem kasko polise osiguranja koja Vas štiti u slučaju havarija na vozilu ali i u slučaju krađe. Više o kasko osiguranju pročitajte ovde.

Konekta plus – Vaš pouzdani posrednik u osiguranju. Za sve vrste informacija u vezi raznih polisa osiguranja i ponuda osiguravajućih kuća pošaljite nam upit na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom.

Polovina poginulih u saobraćajnim nesrećama su vozači putničkih vozila i mlađi od 30 godina. Veliki broj onih koji učestvuju u saobraćajnim nesrećama ostaju trajni invalidi ili imaju opasne povrede sa dugoročnim posledicama.

Polisa životnog osiguranja Vam nudi zaštitu u slučaju težih povreda ili, na žalost, smrtnog ishoda. Vrednost ovakve vrste polisa osiguranja je što štitite sebe ali i svoje najbliže u slučaju aktivacije polise.

Pored klasičnog životnog osiguranja tu su i razni oblici mešovitog osiguranja gde kroz štednju osiguravate i život. Kroz ceo period štednja ujedno ste i osigurani pa je to model o kojem treba razmišljati već na početku zasnivanja radnog odnosa ili u ranim tridesetim godinama. 

Mislite na vreme o danima koji dolaze nakon radnog veka, a takođe i o pojedinim lošim trendovima, kako u saobraćaju, tako i u socijalnoj politici. 

konekta-plus-beograd-kasko-i-zivotno-osiguranje