Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Osiguranje stambenih zgrada – miran san za sve stanare – drugi deo

Osiguranje stambenih zgrada – miran san za sve stanare – drugi deo

Objavljeno: 14/09/2023

konekta-plus-posrednik-u-osiguranju-osiguranje-stambene-zgrade-drugi-deo

U našem prošlom članku smo se bavili temom osiguranja stambenih zgrada i šta je sve pokriveno polisom osiguranja. Pročitajte šta je još važno znati prilikom osiguranja stambenih zgrada.

Šta nije predmet osiguranja u zgradi?

Privatni stanovi i lokali u sastavu zgrade se ne osiguravaju ovakvim polisama. Vlasnici stanova i lokala u zgradi potrebno je da obezbede osiguranje svojih stambenih jedinica i lokala i time zaštite ličnu imovinu.

Koji rizici su pokriveni kada se zgrada osigurava i šta sve ova ponuda može da sadrži?

Osiguranje od osnovnih i dopunskih rizika i zemljotresa. Tu spadaju oluja, grad, udar groma, požar, eksplozija, poplava, bujica, visoka voda, izliv vode iz instalacija.

Osiguranje od loma i oštećenja stakla na vratima i prozorima zajedničkih prostorija.

Konekta plus – posrednik u osiguranju sa višegodišnjim iskustvom. Za Vas ćemo izabrati adekvatnu polisu osiguranja u mnoštvu ponuda osiguravajućih kuća. Za sve informacije pošaljite nam upit na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom.

Osiguranje od loma i pojedinih drugih opasnosti. Tu spadaju elektroinstalacije, vodovodne i kanalizacione instalacije, instalacije centralnog grejanja i slične stavke.

Osiguranje od odgovornosti stambene zajednice prema trećim licima. Tu spadaju štete usled smrti, povrede tela ili zdravlja kao i oštećenja ili uništenja stvari trećeg lica poteklih od zgrade.

Jaki udari vetra i velike količine padavine u kratkom vremenskom roku su nova realnost koja iz godine u godinu pravi sve više štete na objektima i imovini ljudi. Osigurajte Vašu zgradu na vreme kako bi ste ublažili posledice štete na zajedničkoj imovini ali i moguće štete prema trećim licima.