Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Novo vreme nosi nove rizike!

Novo vreme nosi nove rizike!

Objavljeno: 06/09/2022

Pandemija korona virusa traje skoro dve i po godine, a na jesen nas očekuje sedmi talas po redu. Ne postoji oblast života i poslovanja na koju ova pandemija nije ostavila traga, pa tako ni osiguranje nije izuzetak.

Pandemija je donela nove zdravstvene rizike i brojne promene koje su uticale na zaposlene i njihove poslodavce. Šta smo do sada uočili, koji su novi trendovi i kako oni utiči na osiguranje?

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje svake godine duplira broj zainteresovanih za ovu vrstu polise. Gotovo je sigurno da je ova vrsta osiguranja najbrže rastuća u svetu i sigurno je povezana sa pandemijom korona virusa. Osim toga, povećano je interesovanje za mentalno zdravlje zaposlenih nakon karantina i promenjenih ustaljenih obrazaca ponašanja.

Konekta plus – posrednik u osiguranju sa dugogodišnjim iskustvom. Za sve vrste informacija iz oblasti osiguranja, postavite nam pitanje na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom.

Rad od kuće postao je poslednje dve godine uobičajena praksa ali i trend koji se nastavio nakon popuštanja pandemijiskih mera. Brojne su prednosti rada od kuće ali takođe postoje mnoge nedoumice u vezi sa ovom praksom. Postavlja se pitanje povreda na radu kada je kuća ujedno i radno mesto, sistem odgovornosti i mnoga druga pitanja. Kako se sada ostvaruje osiguranju zaposlenih i da li ono važi za rad od kuće – pročitajte više ovde.

Procene su da je četvrtina svih preduzeća u svetu prešla na rad od kuće, naravno tamo gde je to bilo moguće. Sa takvim pristupom rada, došlo je do naglog skoka sajber kriminala. Od početka pandemije korona virusa, sajber kriminal beleži stopu rasta od 500%. Zašto je to tako i kako se zaštititi od sajber kriminalaca, pročitajte detaljno u našim člancima ovde.

Novo vreme nosi i nove rizike, zato se na vreme raspitajte o mogućnostima zaštite svoje imovine ali prvenstveno zdravlja. Pozovite svog proverenog posrednika u osiguranju koji će za Vas pronaći najbolje polise osiguranja iz mnoštva ponuda osiguravajućih kuća.

konekta-plus-beograd-novi-rizici-korona-virus-osiguranje