Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Šta može da pokrije privatno zdravstveno osiguranje?

Privatno zdravstveno osiguranje koje dobrovoljno birate možete koristiti u privatnim zdravstvenim ustanovama sa kojima Vaša izabrana osiguravajuća kuća ima sklopljen ugovor ali i sa ustanovama sa kojima nema zaključenog ugovora uz povraćaj troškova u potpunosti ili delimično. Koju osiguravajuću kuću izabrati i pod kojim uslovima sklopiti polisu privatnog zdravstvenog osiguranja? Kao posrednici u osiguranju, imamo dovoljno iskustva da Vam brzo i lako suzimo izbor i odaberemo prihvatljivo rešenje na obostrano zadovoljstvo. Pozovite nas ili nam pišite, savet ne košta ništa!

Velika prednost privatnog zdravstvenog osiguranje je što može pokrivati i najzahtevnije medicinske usluge. Posebne pogodnosti postoje i za trudnice tokom trudnoće i porođaja.

Uzmimo za primer prosečnu polisu privatnog zdravstvenog osiguranja. 

U slučaju vanbolničkog lečenja možete računati na preglede lekara opšte prakse i specijaliste, laboratorijska ispitivanja, dijagnostiku, terapiju, kućno lečenje, hitan bolnički transport, dnevnu bolnicu.

U slučaju bolničkog lečenja obezbeđen Vam je smeštaj u polu privatnim sobama, lekari specijalisti, laboratorijska ispitivanja, dijagnostika, terapija, lekovi, troškovi nabavke medicinskih pomagala, troškovi lokalne i totalne anestizije kao i operacija.

Pojedine osiguravajuće kuće u slučaju simptoma virusa korona osiguranika koji je kontaktirao privatnu kliniku, pokrivaju sledeće troškove: kompletnu analizu krvi (KKS), LDH, CRP i rendgen pluća. Ako se na osnovu ovih analiza osnovano sumnja na prisustvo virusa korona, dalje lečenje se nastavlja i sprovodi u državnim institucijama prema važećem protokolu Ministarstva zdravlja, bez osiguranja.

Trudnice imaju pogodnosti pregleda tokom trudnoće, ultrazvuka, laboratorijskih pregleda, briseva, troškova porođaja (epidural, smeštaj u apartmanu), naknade za lekare, medicinske tehničare i anesteziologe.

Uz privatno dravstveno osiguranje možete zaključiti polisu sa dopunskim uslugama koje mogu uključivati godišnje sistematske preglede, oftalmološke usluge, stomatološke usluge i fizikalnu terapiju.

Za detalje i precizne ponude osiguravajućih kuća koje Vam možemo preporučiti, pišite nam na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom.

Unapred se radujemo saradnji.