Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Naplata životnog osiguranja

Kako se vrši isplata osiguranja posle smrti i isplata za slučaj doživljenja? Ko dobija taj novac i kako naplatiti osiguranje nakon smrti osiguranog lica? Pozovite Vašeg posrednika u osiguranju – Konektu Plus –  i saznajte koje sve polise životnog osiguranja postoje i koju polisu odabrati u mnoštvu ponuda različitih osiguravajućih kuća.

Osiguranje života za slučaj smrti, garantuje isplatu unapred ugovorenog iznosa, odnosno osigurane sume, korisnicima koje je odredio i imenovao osiguranik. Ako je na polisi životnog osiguranja bilo ugovoreno i osiguranje za slučaj smrti, korisnicima osiguranja se isplaćuje osigurana suma uvećana za pripisanu dobit. Ukoliko osiguranik nije naveo korisnike na polisi osiguranja, potrebno je rešenje o ostavinskoj raspravi i njegovim zakonskim naslednicima, kojima se isplaćuje osiguranje posle smrti.

Za sve informacije i odabir životnog osiguranja po Vašoj meri pozovite nas telefonom ili nam pošaljite upit.

Životno osiguranje može biti i vid dugoročne štednje, kojom sebi možete godinama graditi značajnu finansijsku potporu. Ovakvo osiguranje je mešovito životno osiguranje, kada ste istovremeno osigurani i štedite značajna novčana sredstva, svako spram svojih mogućnosti. Kada istekne period na koji je ugovorena polisa životnog osiguranja, odnosno u slučaju doživljenja, novac koji je uplaćivan biće isplaćen osiguraniku uz dobit.

Štednja u bankama nije već duži niz godina isplativa. Kamate na oročene uloge kreću se ispod 1%, a pri tom dok vaš novac jeste, vi niste osigurani. Štednja kroz polisu životnog osiguranja je mnogo isplativija. Dobit na uložen novac je veći nego u bankama, a kroz ceo period ste i osigurani. Mali je rizik od negativnih tržišnih trendova, jer osiguravajuće kuće novac svojih klijenata plasiraju u sigurne investicije kao što su državne obveznice i druge.