Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Diskriminacija prilikom odabira polise životnog osiguranja

Diskriminacija prilikom odabira polise životnog osiguranja

Objavljeno: 27/09/2022

Ako imate narušeno zdravlje i želite da obezbedite polisu životnog osiguranja moguće je da će Vas mnoge osiguravajuće kuće odbiti što predstavlja svojevrsnu diskriminaciju klijenata. Ali nije sve tako crno, obratite se posredniku u osiguranju sa dugogodišnjim iskustvom koji može rešiti Vaš problem.

Polisu životnog osiguranja lako je ugovoriti kada ste mladi i zdravi ali šta kada to nije slučaj. Narušeno zdravlje samo po sebi jeste problem ali i u tom slučaju možete obezbediti sebi adekvatnu polisu. Vama je u tom slučaju potrebna polisa životnog osiguranja visokog rizika. 

Proces odabira polise životnog osiguranja za osobe narušenog zdravlja malo je komplikovaniji te Vas zato savetujemo da se obratite stručnjacima za osiguranje koji će u mnoštvu osiguravajućih kuća i njihovih ponuda pronaći ono što Vama odgovara. 

Konekta plus – Vaš pouzdan posrednik u osiguranju. Za sve vrste informacija iz oblasti osiguranja pošaljite nam upit ovde ili nas pozovite telefonom

Osiguravajuće kuće svaki slučaj bolesti će razmatrati posebno. Zato je bitno da budete iskreni sa Vašim posrednikom u osiguranju koji će za Vas birati ponude. Svako skrivanje realnog stanja može doneti ozbiljne probleme. U slučaju da osiguravajuća kuća utvrdi medicinska nepodudaranja sa Vašim realnim zdravstvenim stanjem, moguć je raskid ugovora na štetu klijenta bez refundacije (povratka) do tada uplaćenih sredstava.

Polisu koju za Vas odabere Vaš posrednik u osiguranju morate u potpunosti razumeti i pročitati u celosti. Obično takve polise osiguranja imaju dodatne uslove koji su naglašeni kao i visina premije koja može biti niža u odnosnu na standardnu polisu. Nemojte se obeshrabriti nešto drugačijim uslovima jer ipak na kraju važno da budete osigurani i imate mirniji san, kao i Vaši najmiliji.

U sledećem članku pročitajte koje bolesti utiču na visinu premije osiguranja.

konekta-plus-beograd-osiguranje-diskriminacija