Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Zdravlje kao primarna tema u postkovid eri

Zdravlje kao primarna tema u postkovid eri

Objavljeno: 08/12/2022

Korona virus otvorio je mnoga pitanja u vezi zdravlja i celokupnog zdravstvenog sistema. Niko nije mogao predvideti pandemiju globalnih razmera ali svakako ljudi koji su se na vreme osigurali lakše su prošli kroz zdravstvenu krizu koja i dalje nije završena.

Posebna tema uz koronu je i zagađenje vazduha koje dolazi do izražaja u zimskim mesecima kada krene grejna sezona. Zagađen vazduh je tihi ubica – kako se osigurati pročitajte više ovde.

Jedno od dobrih rešenja je dobrovoljno zdravstveno osiguranje i namenjeno je onima koji već imaju obavezno zdravstveno osiguranje ali i onima koji ga nemaju.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje namenjeno je pojedincima, porodicama i kolektivima. Bolničko lečenje i pokriveni troškovi obično ljudima prvo padnu na pamet kada se priča o ovom osiguranju ali tu je niz drugih usluga u slučaju bolesti, povreda, analiza stručnjaka iz klinika koje imaju ugovore o saradnji sa osiguravajućim kućama.

Konekta plus – posrednik u osiguranju sa dugogodišnjim iskustvom. Odabir polise, asistencija i pomoć prilikom aktivacije polise i mnoge druge prednosti su tu ako mi za Vas izaberemo polisu osiguranja. Pošaljite nam upit ovde ili nas pozovite telefonom. 

Prevencija je svakako veoma bitna pa su sistematski pregledi takođe jedan od elemenata koji su uključeni u određene pakete osiguranja. 

Posebna kategorija koja zahteva visok stepen nege su trudnice. Dobrovoljno zdravstveno osiguranje može pokriti troškove pregleda, izdavanje recepata i sve što je potrebno budućoj mami i njenoj bebi kako bi se osećali sigurno i zaštićeno.

Nakon dolaska bebe na svet tu su posebne polise za celu porodicu. One mogu uključivati i vanbračnog supružnika, biološku ali i usvojenu decu do navršene 26. godine života, a tu su i usluge logopeda tokom rasta i razvoja dece.

Mnogo je zdravstvenih izazova nametnuto u poslednjoj deceniji, ali nikad nije bilo lakše preventivno se zaštititi uz adekvatnu polisu osiguranja. Izabraćemo za Vas brzo i lako polisu koja najbolje odgovara Vašim potrebama. Kontaktirajte nas ovde za više informacija.

konekta-plus-beograd-dobrovoljno-zdravstveno-osiguranje-korona-virus-2022