Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Zašto osigurati vikendicu ili apartman?

Zašto osigurati vikendicu ili apartman?

Objavljeno: 25/08/2022

Vikendice i apartmani su uvek bili stvar prestiža, mesta za odmor, rekreaciju i beg iz urbane sredine kad god je to moguće. Kao i svaka investicija i imovina dobro je da ona bude osigurana adekvatnom polisom osiguranja.

Pandemija korona virusa koja još uvek nije završena naterala je mnoge da kupe ili češće iznajmljuju vikendice i apartmane na planinama, rekama, jezerima ili pak u vojvođanskoj ravnici. Cene najma kao i kupovine ovakvih nekretnina je porasla pa je samim tim potreba za osiguranjem postala veća.

Zašto je polisa osiguranja vikendica i apartmana preporuka svih osiguravajućih kuća? 

Koliko god da ste zaljubljenik u prirodu, obaveze koje imate ne dopuštaju Vam da stalno koristite Vašu nekretninu u prirodi. S obzirom da je ipak veći deo vremena prazna, vikendica često postaje meta lopova. Naš savet je svakako da se na takvim mestima ne drže stvari velike vrednosti ili ako to baš nije moguće onda je polisa osiguranje jedno od najboljih rešenja uz adekvatne nivoe zaštite (alarm, sigurnosne brave i kamere).

Konekta plus – posrednik u osiguranju sa dugogodišnjim iskustvom. Za sve vrste informacija iz oblasti osiguranja pošaljite nam upit ovde ili nas pozovite telefonom.

Objekti u prirodi su veoma često napravljeni od drveta, a u tom slučaju potencijalni požar može naneti mnogo veću štetu nego u klasičnim kućama i stanovima. Da li koristiti osiguranje u slučaju požara ili specijalizovano osiguranje za vikendice i apartmane ili i jedno i drugo? Pozovite Vašeg posrednika u osiguranju i pronađite najbolje rešenje za imovinu koju posedujete.

Ako posedujete nekretnine na rekama ili jezerima mogućnost od poplave je takođe velika, posebno jer se broj poplava u poslednjoj deceniji povećao. Takođe postoji opasnost od erozije ili klizišta koja se česta u blizini vodenih tokova.

Osigurajte svoju imovinu na vreme, ništa nije bitnije od mirnog sna, posebno za mesta na koja idete da bi ste imali utočište od stresa i upravo miran san.

konekta-plus-beograd-osiguranje-vikendica-i-apartmana