Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Zašto je važno imati polisu životnog osiguranja?

Zašto je važno imati polisu životnog osiguranja?

Objavljeno: 01/04/2023

konekta-plus-posrednik-u-osiguranju-zasto-je-vazno-imati-polisu-zivotnog-osiguranja

Životno osiguranje je veoma važno za sigurnost vaših najmilijih u slučaju prerane smrti. Mnogi na osiguranje gledaju kao na trošak ali je to u stvari veoma vredna i isplativa investicija. Znamo da smrt nije najprijatnija tema ali je važno misliti i na druge i razumeti prednosti životnog osiguranja za Vas i Vaše najmilije. Koje su prednosti polise životnog osiguranja?

 Osigurana budućnost vaše porodice

Ako dođe do iznenadne i prevremene smrti vaša porodica ne mora finansijski ispaštati. Životno osiguranje može nastaviti da pokriva plaćanje hipoteke, račune za komunalije i druge troškove.

Pokrivanje pogrebnih troškova

Troškovi sahrane mogu biti značajan finansijski teret za vaše najmilije. Polisa životnog osiguranja može pokrivati troškove sahrane, tako da Vaša porodica ne mora brinuti o tome.

Konekta plus – posrednik u osiguranju sa višegodišnjim iskustvom. Za sve informacije u vezi vrsta osiguranja i uslova pošaljite nam upit ovde ili nas pozovite telefonom

Otplata dugova

Ako imate neizmirene dugove, kao što su na primer dugovi na kreditnim karticama, pojedine polise životnog osiguranja mogu pokrivati ovakve stavke nakon Vaše smrti. Svakako je dobro ne ostaviti porodici dugove u nasleđe koliki god da su. 

Obezbeđivanje obrazovanja Vaše dece

Ako imate decu, životno osiguranje može pokrivati troškove njihovog obrazovanja. Odaberite takvu polisu životnog osiguranja koja će pokriti troškove srednje škole i fakulteta što može biti veoma velik trošak za samo jednog člana porodice koji zarađuje i izdržava domaćinstvo. 

Ako već niste, razmislite o polisi životnog osiguranja danas, da biste osigurali budućnost svoje porodice sutra.