Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Zašto je svakome neophodno životno osiguranje?

Zašto je svakome neophodno životno osiguranje?

Objavljeno: 08/02/2021

Jedna od najbitnijih finansijskih odluka u životu može biti ugovaranje polise životnog osiguranja. Koja pokrića odabrati i kod koje osiguravajuće kuće? Iskusan posrednik u osiguranju daće Vam prave savete i razrešiti sve dileme. Ukoliko ste neodlučni, pišite nam i pitajte sve što Vas interesuje, a tekst pročitajte do kraja.

Vaša finansijska sigurnost i sigurnost Vaše porodice zavisi od dobrog izbora, kako profesije kojom se bavite tako i izbora osiguranja. Šta je važnije od života? Nema te materijalne stvari koja je bitnija.

Osiguranje života svakako je veoma važno, možda i najvažnije, jer kada stvari krenu neželjenim tokom, obično se ljudi tek tada osveste i pomisle zašto nisam neke stvari radio na vreme.

Razmislite o ove 4 ključne stvari koju donosi životno osiguranje:

  • Mislite o svojoj porodici, niste sami! Zaštitite sebe i svoju porodicu u slučaju bolesti, invaliditeta, nezgode ili smrti.
  • Štedite. Dodatni kapital u starosti je zlata vredan i može poslužiti za školovanje dece, kupovinu nekretnina ili nekih drugih kapitalnih stavki u životu.
  • Ostvarite dobit. Po isteku perioda štednje, u zavisnosti od izabranog proizvoda osiguranja, možete ostvariti dobit.
  • Obezbedite finansijsku sigurnost. U toku trajanja osiguranja, kada Vam je novac zaista potreban, imate mogućnost novčane pozajmice.

Mislite o svojoj budućnosti, uložite pametno i na vreme. Vreme je jedina stvar koju ne možete vratiti nazad. Slobodno nas pozovite telefonom ili nam pišite na stranici kontakt. Tu smo zbog Vas.