Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Zaštitite stan od provalnika dok ste na odmoru

Zaštitite stan od provalnika dok ste na odmoru

Objavljeno: 05/08/2021

Najbolja zaštita imovine je kada je ona osigurana. Za vreme godišnjih odmora učestale su provalne krađe, zato je dobro na vreme obezbediti polisu osiguranja domaćinstva, ili makar osigurati domaćinstvo dok ste na godišnjem odmoru.

Kao posredici u osiguranju brzo i lako ćemo za vas suziti izbor, uštedeti Vam vreme i odabrati polisu osiguranja u skladu sa Vašim potrebama. Pozovite nas telefonom ili nam pišite na stranici kontakt

Simulirajte Vaše prisustvo kući.

Kada ste na dužem odsustvu kao na primer u sezoni godišnjih odmora, Vaš stan ili kuća postaju meta provalnika jer prilika čina lopova. Kako da tu priliku svedete na najmanju moguću meru? 

Uposlite komšiju, rođake ili prijatelje da redovno obilaze Vaš stan ili kuću. Neko ipak morati zaliti cveće, a dobro bi bilo to raditi noću jer upaljeno svetlo daje jasan znak da nekog ima kod kuće.

Puno poštansko sanduče je znak da kod kuće nema nikog. Redovno ga praznite.

Ostavite upaljeno makar jedno svetlo koje se može videti sa ulice.

Prozor na kip je loše ideja, zatvorite sve prozore osim ako ne živite na višim spratovima u zgradi.

Novac i nakit držite u sefu ili van kuće.

Nemojte se previše hvaliti na društvenim mrežama svojim putovanjem.

Dobra ulazna vrata, brava, alarm i kamere su odlično rešenje ali vrlo često su mamac za provalnike kao signal da u kući imate nešto vredno. I verujte nam, nema te brave i alarma koje je nemoguće onesposobiti. Samo je pitanje vremena i umeća.

Osigurajte svoju imovinu u skladu sa vrednošću koju posedujete. Za sve savete u vezi osiguranja slobodno nam se obratite telefonom ili nam pošaljite upit.

konekta-plus-posrednik-u-osiguranju-provalnik-zastita-stana-provala