Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Trendovi u osiguranju za 2024. godinu

Trendovi u osiguranju za 2024. godinu

Objavljeno: 11/01/2024

Koji nas trendovi u osiguranju čekaju u 2024. godini? Izdvojili smo za Vas top 3 trenda koji su u porastu i biće sve zastupljeniji u narednoj godini kao i u vremenu ispred nas.

Al tehnologija i mašinsko učenje

Veštačka inteligencija (AI) i mašinsko učenje brzo sazrevaju i ovi alati su već u stanju da analiziraju ogromne količine podataka mnogo brže od ljudi te na osnovu njih daju predviđanja sa visokom verovatnoćom istinitosti. Ovi alati imaju potencijal da pomognu industriji osiguranja kako bi pojednostavili poslovanje i poboljšali procenu rizika. 

Jedan od najnovijih AI trendova u industriji osiguranja su chat botovi koji pomažu klijentima da dobiju odgovor na pitanja 24/7. Prema najnovijem istraživanjima na području Severne Amerike i Zapadne Evrope, 83% kupaca prihvata razgovor sa chat botom u osiguranju.

Uspon InsurTech-a

InsurTech je kombinacija dve odvojene reči: “Osiguranje“ i “Tehnologija“. InsurTech koristi najnovije tehnologije kao što su Al i analitika velikih podataka kako bi poboljšao sveukupno korisničko iskustvo.

InsurTech pomaže klijentima da pojednostave svoj proces kupovine, upoređujući polise različitih osiguravajućih kompanija i pružajući sve potrebne informacije tokom procesa kupovine.

Konekta plus – Vaš posrednik u osiguranju sa dugogodišnjim iskustvom. Što ne može AI i moderna tehnologija mogu naši agenti osiguranja koji će za Vas brzo i lako odabrati polisu prilagođenu Vašim potrebama. Za sve informacije u vezi osiguranja pošaljite nam upit na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom.

Personalizovano osiguranje

Na današnjem tržištu osiguranja kupci zahtevaju sve personalizovaniju uslugu. Ovo ukazuje na to da umesto da se jednostavno nude isti opšti paketi osiguranja, kupci sve više očekuju prilagođenu ponudu. Obraćanje dodatne pažnje na svoje klijente doneće dugoročne koristi. Pružanje dobre usluge samo će povećati verovatnoću da Vaši klijenti obnove i kupe nove polise što će zauzvrat povećati profit.

Naša usluga kao posrednika u osiguranju već je personalizovana! Obratite nam se, a mi ćemo za Vas izabrati polisu koja Vam je potrebna i koja najbolje odgovara Vašim zahtevima.

Izvor: plecto.com