Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Top 3 osiguravajuće kuće u Evropi

Top 3 osiguravajuće kuće u Evropi

Objavljeno: 22/02/2023

Osiguranje je jedan od ključnih delova finansijskog planiranja, pružajući pojedincima i preduzećima zaštitu od neočekivanih rizika. U ovom članku Vam predstavljamo tri najveće osiguravajuće kompanije u Evropi na osnovu njihove finansijske snage, zadovoljstva kupaca i asortimana proizvoda.

Allianz

Allianz je multinacionalna osiguravajuća kompanija sa sedištem u Nemačkoj koja posluje u više od 70 zemalja. Sa tržišnom kapitalizacijom od preko 100 milijardi evra, Allianz je jedna od najvećih osiguravajućih kompanija na svetu. U ponudi je širok spektar proizvoda osiguranja, uključujući životno, zdravstveno, imovinsko i osiguranje od nezgoda, a posebno je poznata po svojoj stručnosti u upravljanju korporativnim rizicima.

AKSA

AKSA je Francuska multinacionalna osiguravajuća kompanija koja posluje u više od 50 zemalja sveta, sa tržišnom kapitalizacijom od preko 50 milijardi evra. Kompanija nudi širok spektar proizvoda osiguranja, uključujući životno, zdravstveno, imovinsko i osiguranje od nesreća, i ima veoma dobre ocene zbog svojih usluga za korisnike.

Konekta plus – Vaš pouzdan posrednik u osiguranju. Za Vas ćemo brzo i lako izdvojiti polisu osiguranja koja će najbolje odgovarati Vašim potrebama. Kontaktirajte nas ovde ili nas pozovite telefonom

Zurich Insurance Group

Zurich Insurance Group AG je švajcarska multinacionalna osiguravajuća kompanija koja posluje u preko 170 zemalja, sa tržišnom kapitalizacijom od preko 40 milijardi evra. Uz sveobuhvatan asortiman proizvoda osiguranja, izuzetno je poznata je po svojim uslugama procene rizika i ublažavanja štete. 

Pored ove 3 kompanije finansijski su moćne i osiguravajuće kuće Lloyd’s i Chubb, HDI V.a.G. i Assicurazioni Generali S.p.A. Ono što izdvaja prve tri nabrojane jeste njihova finansijska ocena, recenzije kupaca i asortiman proizvoda, a ne samo tržišna kapitalizacija. Ipak, da bi ste u šumi ponuda povećali verovatnoću da dobijete uslugu u skladu sa svojim potrebama posrednik u osiguranju poput Konekte Plus jeste nezamenjiv partner. 

Izvor: www.insurancebusinessmag.com

konekta-plus-posrednik-u-osiguranju-najvece-osiguravajuce-kuce-u-evropi