Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Senior osiguranje za treće doba

Senior osiguranje za treće doba

Objavljeno: 05/02/2024

konekta-plus-posrednik-u-osiguranju-senior-osiguranje-za-treće-doba

Ako ste u mladosti ili zrelom dobu propustili da obezbedite polisu životnog osiguranja, dobra vest je da nikad nije kasno. Senior osiguranje za treće doba je jedno od rešenja.

Senior osiguranje je za sve one koji brinu kako će svojim najmilijima olakšati buduću tešku situaciju nakon smrti i ne otići, a za sobom ostaviti dugove.

Ova polisa je proizvod životnog osiguranja koji pokriva samo slučaj smrti. Uplata se vrši do 85. godine života maksimalno, a ugovor traje doživotno. Za ovu vrstu osiguranja ne mora se vršiti lekarski pregled, pa je namenjeno za sve od 50 do 80 godina, bez obzira na zdravstveno stanje.

Konekta plus – Vaš pouzdan posrednik u osiguranju. Sva pitanja u vezi životnog osiguranja možete nam postaviti na stranici kontakt ili nas pozvati telefonom

Kao primer za uslove ove vrste osiguranja ćemo Vam predstaviti ponudu jedne inostrane osiguravajuće kuće koja posluje na srpskom tržištu:

  • Ovakvu polisu osiguranja mogu da zaključe samo osobe starosti između 50 i 80 godina.
  • Ugovor se zaključuje sa periodom odloženosti.
  • Minimalni period za odloženost osiguranja je 2 godine.
  • Minimalna osigurana suma na koju je moguće sklopiti polisu osiguranje je 1000 evra ili 120000 dinara, a maksimalna je 5000 evra ili 600000 dinara.
  • Premiju je moguće plaćati godišnje, a doplata za rate je: 2% za polugodišnje, 3% za kvartalno i 5% za mesečno plaćanje.

Obezbedite se na vreme i u trećem dobu, spavajte mirno uz saznanje da Vaša porodica ne mora brinuti. Spokojan san štedi zdravlje i produžava život. 

Izvor: wiener.co.rs