Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Putno osiguranje sa pokrićem za COVID-19

Putno osiguranje sa pokrićem za COVID-19

Objavljeno: 15/07/2021

Budite osigurani na putu i provedite odmor kako zaslužujete, rasterećeni svih briga koje sigurno nisu manjkale poslednjih godinu dana. Novo u ponudi osigravajućih kuća je i dodatno pokriće za COVID-19 tokom putovanja koje posebno dobija na značaju ako se zna da je delta soj (mutacija registrovana u Indiji) počeo da pokazuje znake globalne ekspanzije. Kontaktirajte posrednika u osiguranju sa dugogodišnjim iskustvom koji će za Vas brzo i lako idabrati najpovoljniju polisu putnog zdravstvenog osiguranja.

Putovanje u inostrastvo omogućeno je putnicima koji su se vakcinisali ili preležali korona virus uz potvrde koje to dokazuju ali mogućnost putovanja imaju i putnici koji nisu preležali infekciju. Negativan PCR test dovoljan je dokaz za putovanje u zemlje iz regiona i popularne letnje destinacije ali mi Vam toplo preporučujemo polisu osiguranja koja pokriva i slučaj infekcije korona virusom tokom putovanja. 

Ponude za dodano osiguranje sa pokrićem za COVID-19 razlikuju se kod osiguravajućih kuća, pa kako ne biste gubili vreme na istraživanje pozovite nas telefonom ili nam pišite kako bi smo Vam brzo suzili izbor i odabrali polisu osiguranja spram Vaših potreba.

Cena koju četvoročlana porodica treba da doplati za dodatno COVID-19 osiguranje uglavnom je veća za 10-15 evra, što je cena 2 do 3 pića ili kafe na putu. Razlika nije velika ali je osećaj sigurnosti neuporedivo veći.

Putno zdravstveno osiguranje sa pokrićem za COVID-19, moguće je ugovoriti kao individualno, porodično ili grupno, na period do 30 dana. Ukoliko se odlučite za polisu sa doplatom, u najvećem broju ponuda osiguravajućih kuća, tokom putovanja imaćete sledeće beneficije:

  • Pokrivene troškove za medicinsku pomoć u slučaju iznenadne infekcije virusom COVID-19.
  • Pokrivene troškove prevoza radi pružanja adekvatne pomoći i usluge hitne medicinske evakuacije.
  • Pokrivene troškove povratka u zemlju prebivališta, do limita navedenog na polisi.