Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Povreda pri skijanju ne mora da uključuje i trošak i stres

Povreda pri skijanju ne mora da uključuje i trošak i stres

Objavljeno: 16/12/2021

Nezgode na skijanju su veoma česte, dešavaju se kako početnicima tako i iskusnim skijašima pa čak i profesionalcima. Opreznost na samoj stazi nekada nije dovoljna jer postoje i drugi skijaši koji se često ponašaju neodgovorno a ponekad prosto ne možemo reagujemo brzo i, dok stres ne može da se izbegne u slučaju lošeg ishoda, za naknadne troškove najbolji je način da se obezbedite uplatom polise osiguranja za slučaj nezgode.

Povrede prilikoma pada na skijanju mogu biti izuzetno teške, od preloma ekstremiteta, iščašenja kolena do kidanja ligamenata. Neke od njih mogu prouzrokovati dugotrajno lečenje i rehabilitaciju, bolnički tretman, jednu ili više operacija kao i trajni invaliditet.

Prilikom kupovine ski pasa u većini skijaških centara u Srbiji u cenu je uključeno i osiguranje u slučaju nezgode ali ta vrsta osiguranja pokriva tek osnovne troškove lečenja sa niskim premijama. 

Koje osiguranje odabrati? Konsultujete Vašeg proverenog posrednika u osiguranju Konektu plus. Za sva pitanja i nedoumice pošaljite nam upit ovde, ili nas pozovite telefonom.

Na planinama već ima dovoljno snega i očekuje se izuzetno uspešna skijaška sezona. Dodatne gužve ove zime na domaćim skijalištima može prouzrokovati i situacija sa korona virusom i neizvesnost oko putovanja u inostranstvo.

Kada je u pitanju osiguranja u slučaju nezgode imate pravo na nadoknadu i u slučaju nastanaka trajnog invaliditeta kao posledice nezgode. Ne zaboravite da je potrebno prilikom odabira polise osiguranja naglasiti da se želi i pokriće za skijanje. 

konekta-plus-posrednik-u-osiguranju-skijanje-povreda