Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Osigurajte domaćinstvo dok ste na odmoru

Osigurajte domaćinstvo dok ste na odmoru

Objavljeno: 29/07/2021

Statistika pokazuje da se 70% provalnih krađa dešava tokom sezone odmora. Putujete bezbrižno i osigurajte svoje domaćinstvo dok ste na putu. Pozovite Vašeg posrednika u osiguranju kako bi smo pronašli najbolje rešenje za Vaš dom – kuću ili stan.

Ako niste do sada osigurali Vašu imovinu, možete osigurati svoje domaćinstvo u periodu dok ste na godišnjem odmoru. U zavisnosti od osiguravajuće kuće postoje razne polise i mogućnosti za osiguranje imovine. 

Dugogodišnje iskustvo iz oblasti osiguranja omogućava nam da za Vas brzo suzimo izbor, osiguravajuću kuću i polisu i uštedimo Vam dragoceno vreme. Pozovite nas telefonom ili nam pošaljite upit.

Pojedine osiguravajuće kuće uz kupljenu polisu putnog osiguranja besplatno ili uz minimalnu doplatu omogućavaju i dodatnu polisu osiguranja domaćinstva. Ne propustite priliku da se dodatno osigurate ali i da Vam odmor ne presedne prilikom povratka kući.

Kako izbeći provalnike dok ste na odmoru. Oni sigurno ne idu nasumice ljudima na vrata već se uglavnom radi o unapred pripremljenoj akciji. O čemu se radi, i kako da zavarate provalnike? Pročitajte naš sledeći clanak ovde.

konekta-plus-posrednik-u-osiguranju-osiguranje-domacinstva-dok-ste-na-odmoru