Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Osigurajte decu od nezgode u školi

Osigurajte decu od nezgode u školi

Objavljeno: 15/09/2022

U školi se dešavaju razne nezgode, a mnogi roditelji nisu upućeni kako funkcioniše osiguranje za decu od nezgode koja se može desiti za vreme i između časova. 

Osiguranje od nezgode u školi za decu nije obavezno ali svakako je poželjno. Tokom trajanja polise ovog osiguranja deca su osigurana 24 sata osim školskog raspusta.

Postoje mnoge dobre strane ove vrste osiguranja jer pokriva raznolike situacije poput: 

Prelom kosti – polisom je obično pokriven jedan prelom kosti tokom školske godine.

Smrt usled nezgode

Konekta plus – posrednik u osiguranju sa dugogodišnjim iskustvom. Za sve informacije u vezi osiguranja postavite nam pitanje ovde ili nas pozovite telefonom.

Hirurška intervencija – koja je posledica nezgode, a tu su i troškovi lečenja kao i bolnički dani u državnim ustanovama.

Trajni invaliditet – kada dođe do situacije gubitka radne sposobnosti. Kod pojedinih osiguravajućih kuća polisom je moguće pokriti i posledice nastale nakon ujeda pasa, gubitka ili preloma stalnih zuba.

Nemogućnost praćenja školskog programa – ako dete ne može da prati program najmanje 5 dana isplaćuje se ugovoreni iznos za sve dane trajanja nesposobnosti.

Ovakve vrste osiguranja za decu obično nisu veliki izdatak i cena je već od 200 do 500 dinara, što je u rangu jednog ili nekoliko obroka dnevno. Naš savet je da se svakako konsultujete sa nadležnima u školi i na roditeljskom sastanku o mogućnostima za osiguranje Vašeg deteta.

U slučaju da ne možete pribaviti odgovarajuće informacije kontaktirajte Vašeg posrednika u osiguranju koji će za Vas pronaći adekvatnu polisu, dodatno Vam razrešiti sve dileme ali i asistirati i pružiti svu pomoć u slučaju aktivacije polise.

konekta-plus-beograd-osiguranje-dece-u-skoli