Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Najneobičnija osiguranja na svetu

Najneobičnija osiguranja na svetu

Objavljeno: 26/03/2022

Osim klasičnih vrsta osiguranja za koje ste svi čuli postoje i ona manje poznata koja se graniče sa naučnom fantastikom. Naplata takve vrste osiguranja nije sasvim izvesna ali za one koje smatraju da nisu dovoljno zaštićeni standardnim polisama, postoji i ekskluzivna ponuda. O čemu je reč?

Izdvojili smo nekoliko zaista zanimljivih vrsta polisa osiguranja:

Osiguranje otmice od strane vanzemaljaca

U Americi za svega 19.95 dolara, u jednoj osiguravajućoj kući, možete se osigurati u slučaju otmice vanzemaljaca. Polisa je jednokratna, važi ceo život, a odštetni zahtev je 10 miliona dolara. Postoji i jedan uslov, u slučaju aktivacije polise, morate potpisati odštetni zahtev zajedno sa vanzemaljcem.

Osiguranje od vukodlaka ili vampira

U Velikoj Britaniji postoji osiguranje prema kome možete dobiti naknadu ako Vas ugrize vampir ili napadnu vukodlaci. Pravo je čudo kako do sad osiguravajuće kuće u Rumuniji nisu izašle sa ovakvom ponudom!

Konekta plus – Vaš pouzdani posrednik u osiguranju sa više od 10 godina iskustva. Pošaljite nam upit ovde za sve vrste informacija u vezi osiguranja ili nas pozovite telefonom

Osiguranje od nezgoda povezanih s kokosom

Zvuči čudno ali godišnje umre oko 150 ljudi usled pada kokosa na glavu ili telo. Najviše slučajeva zabeleženo je na Havajima u SAD-u. Lokalni policajac dobio je odštetu od 39000 dolara jer mu je kokos pao na glavu dok je šetao ulicom.

Osiguranje od varanja supružnika

Za kraj jedno prilično praktično osiguranje s obzirom na moderne trendove i brak kao instituciju koja je poljuljana u određenim regijama planete. Osiguravajuća kuća iz Holandije nudi osiguranje koje će ublažiti gubitke prevarenim ljudima. Nakon razvoda usled prevare, dovoljno je teško ostati bez ljubavi, pa je tu makar novac koji se ne gubi. 

konekta-plus-posrednik-u-osiguranju-neobicne-vrste-osiguranja-vanzemaljci-vampiri-vukodlaci