Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Kolika je cena osiguranja?

Kolika je cena osiguranja?

Objavljeno: 29/03/2021

Ukucajte na bilo kom internet pretraživaču u pretrazi dve reči: cena osiguranja. Izaćiće Vam više 3,5 miliona rezultata, ali skoro ni jedan pravi odgovor. Koliko košta duševni mir i sigurnost? Za izbor bilo koje polise od kasko do životnog osiguranja, pozovite nas, jer kao posrednici u osiguranju, suzićemo Vam milion odgovara na pravi izbor, mnogo brže nego što mislite!

A duševni mir, koliko on košta? Rekli bi ste da nema cenu. E pa ima, i to ne veliku, a meri se visinom cene pravilno izabrane polise osiguranja. Možemo Vam preporučiti mešovito životno osiguranje, gde ne samo da ste osigurani od nesrećnog slučaja, nastupanja teških bolesti, invaliditeta, preloma, hirurških intervencija, nesposobnosti za rad, nego imate opciju i da štedite za zrelije doba.  

Polisa osiguranja neće Vam doneti sreću, kao ni veliki novac, niti dobitak na lutriji, ali pametnije je izbeći iskušavanje iste. Mirniji san i lagodniji pristup svakodnevnici svakako je zagarantovan kada znate da ulažete u nešto što se dugoročno isplati. 

Pored života i zdravlja osiguranje imovine je još jedna pogodnost koju svakako treba iskoristiti. Jeste li čuli za izraz finansijski stres?

Finansijski stres jedna je od psiholoških reakcija organizma nastala na stresnu pojavu izazvanu promenama u finansijskoj situaciji, bilo u pozitivnom ili negativnom smislu. On izaziva brojne psihološke poteškoće, uključujući veće psihičke disfunkcije organskih sistema, i izaziva socijalne probleme u odnosima sa članovima porodice, prijateljima i kolegama na radnom mestu. Slično tome, finansijske poteškoće doprinose i lošem fizičkom zdravlju zajednice. Finansijske poteškoće takođe mogu ograničiti radnu sposobnost koja posledično značajno utiče na dužinu životnog veka, ili na narušavanje zaštitnih psiholoških faktora, kao što je npr. samopouzdanje (izvor: Vikipedija).

Ako Vam na primer sa parkinga nestane automobil koji nije osiguran, gubitak novca može se drastično odraziti na zdravlje. Pouzdati se opet u sreću ili policiju nije najbolje rešenje, a i one najsrećnije fortuna je kad tad izdala. Pametno rešenje je svakako kasko osiguranje za vozila, a jeste li obavešteni da postoji i mini kasko, pogodan za osiguranje vozila manje vrednosti?

Pozovite nas ili nam pošaljite poruku, godine iskustva za nama su garancija odabira polise osiguranja i osiguravajuće kuće koja će najbolje odgovarati Vašim potrebama i mogućnostima.