Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Kasko sudar – novi proizvod osiguravajućih kuća!

Kasko sudar – novi proizvod osiguravajućih kuća!

Objavljeno: 06/12/2022

Novi proizvod osiguravajućih kuća zove se kasko sudar. Po čemu se razlikuje od klasičnog kasko osiguranja – pročitajte u daljem tekstu.

Kasko sudar osiguranje pokriva štete nastale isključivo sa poznatim motornim vozilom. Ovo osiguranje je namenjeno vozačima koji žele da osiguraju vozilo samo u slučaju rizika koji je najčešći, a to je saobraćajna nezgoda i to kada su delimično ili u celosti odgovorni za njen nastanak.

Kasko sudar premija već od 30 evra! Kontaktirajte nas za više informacija ovde.

Ova vrsta osiguranja je idealna za neiskusne i nove vozače, premija je niska a odličan je izbor za vozila koja su starija od 5 godina manje nabavne vrednosti.

Bitno je napomenuti da ovo osiguranje važi na teritoriji Srbije, Evrope, Rusije i Turske. Kasko sudar osiguranje može se ugovarati sa obaveznim apsolutnim učešćem u šteti od 100 ili 200 evra.

Zašto posrednik u osiguranju? Zato što među prvima saznajemo za nove proizvode iz osiguranja, lako i brzo za Vas možemo odabrati najpovoljniju polisu osiguranja u mnoštvu ponuda osiguravajućih kuća. Pišite nam na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom.

Pored kasko sudar osiguranja moguće je zaključiti i kasko sudar plus osiguranje. U okviru ove polise pokrivena je i šteta nastala kao posledica sudara osiguranog vozila sa drugim poznatim vozilom, udara groma, grada, oluje, poplave, bujice i visoke vode.

Za detaljne informacije o novim ponudama kasko i kasko sudar osiguranja pošaljite nam upit ovde ili nas pozovite telefonom.

konekta-plus-beograd-kasko-sudar