Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Kasko osiguranje pokriva većinu troškova ali postoje izuzeci

Kasko osiguranje pokriva većinu troškova ali postoje izuzeci

Objavljeno: 17/11/2022

Prilikom registracije vozila u obavezi ste da imate i obavezno osiguranje od autoodgovornosti ali ono ne pokriva svu štetu – niti Vas štiti od krađe. Zato je najbolje rešenje kasko osiguranje gde je automobil potpuno zaštićen čak i kada Vi izazovete štetu.

Zanimljivost u vezi kasko osiguranja jeste da ako Vam na automobil padne vazdušna letelica i dalje ste bezbedni i možete naplatiti štetu. Mala je verovatnoća da će Vam vozila oštetiti avion ili helikopter ali pojavom dronova ovakve situacije su sve učestalije. Veoma često ove male letelice se koriste u gusto naseljenim mestima, a njima ne upravljaju uvek vrhunski obučeni profesionalci kakvi su piloti.

Standardne stvari zbog kojih ne možete naplatiti kasko osiguranje jeste kada ste učesnik saobraćajne nezgode i vozili ste pod uticajem alkohola ili narkotika, bez obzira čija je krivica. Takođe ako prođete kroz crveno svetlo, vozite u suprotnom smeru ili je Vaša vožnja nasilnička nećete moći da naplatite kasko osiguranje.

Konekta plus – Vaš pouzdan posrednik u osiguranju. Za sva pitanja u vezi polisa osiguranja pošaljite nam upit ovde ili nas pozovite telefonom

Pažljivo čitanje ugovora o osiguranju je ključ. Sigurno niste znali da ako Vam član porodice ukrade vozilo ili napravi štetu, kasko nije u obavezi da Vam nadoknadi štetu. Ako želite da i takva stavka budete u osiguranje morate je posebno naglasiti kako bi se unela u polisu.

Posebne i nepredvidive stvari kakve su zemljotres, terorizam i rat nisu obično deo polise kasko osiguranja. U navedenim situacijama je veoma teško proceniti rizik i samim tim cenu polise osiguranja.

Ako imate poteškoće prilikom odabira polise kasko osiguranja i njenog tumačenja obratite se nama, posrednicima u osiguranju sa višegodišnjim iskustvom. Brzo i lako ćemo za Vas pronaći polisu koja odgovara Vašim potrebama u mnoštvu ponuda različitih osiguravajućih kuća. 

konekta-plus-beograd-sta-ne-pokriva-kasko-2022