Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Kako osigurati skupe i retke proizvode?

Kako osigurati skupe i retke proizvode?

Objavljeno: 27/10/2022

Kolekcionarski skupi predmeti često su meta lopova pa je adekvatno osiguranje neophodno. Ovakve vrste polisa se ne nalaze u redovnoj ponudi osiguravajućih kuća i nude se uglavnom malobrojnim klijentima ali postoje i polise za skupe stvari u našoj zemlji.

Rast osiguranja skupih satova je u porastu kao i osiguranje starih kolekcionarskih automobila. Mercedes je iz svoje muzejske zbirke nedavno prodao automobil iz 1955. godine Mercedes-Benz SLR Coupe jednom kupcu za 135 miliona evra i to je za sad najskuplje prodati automobil u istoriji.

Zanimljivo je da se na spisku osiguranih stvari nalaze i retka pića. Vodka Billionaire pravi se očigledno za milijardere pošto je i običnim milionerima nedostupna. Jedna flaša košta 3,7 miliona dolara i pravi se samo prema porudžbini. Ništa manje ne košta ni tekila Ley koja košta 3,5 miliona dolara i u svakoj flaši ima 6400 dijamanata.

Sva pitanja u vezi osiguranja možete nam postaviti na stranici kontakt. Kao posrednici u osiguranju brzo i lako ćemo za Vas odbrati polisu osiguranja koja najbolje odgovara Vašim potrebama.

Jedna domaća osiguravajuća kuća je uz pomoć stranog partnera razvila novo specifično osiguranje mobilnih telefona. Novi modeli telefona dostižu cenu i do 2000 evra pa su osiguranja koja nude operateri mobilne telefonije nepotpuna i ne mogu pokriti svu štetu koja može nastati na ovakvim uređajima.

Jedan od najskupljih mobilnih telefona dolazi iz Švajcarske kompanije za brendiranje moćnih proizvoda plemenitim materijalima. Njihov nadograđeni proizvod je mobilni telefon Le Milion koji košta milion evra i ušao je u ginisovu knjigu rekorda.

Obratite se profesionalcima iz oblasti osiguranja za sve vrste informacija i izbora polise osiguranja prema Vašim potrebama.

konekta-plus-beograd-osiguranje-skupih-proizvoda