Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Delimično kasko osiguranje vozila

Delimično kasko osiguranje vozila

Objavljeno: 19/08/2021

Prilikom registracije vozila zaključuje se obavezno osiguranje od autoodgovornosti (AO) koje predstavlja osiguranje trećih lica. Ako želite da u celosti osigurate vaše vozilo i da budete zaštićeni od svih neželjenih situacija, oštećenja prilkom udesa ili gubitka vozila bez obzira na krivicu, naš savet Vam je da ugovorite kasko osiguranje.

Koju vrstu kasko osiguranja odabrati za Vaše vozilo? Pozovite svog posrednika u osiguranju sa višegodišnjim iskustvom koji će Vam suziti izbor iz mnoštva ponuda osiguravajućih kuća.

Šta predstavlja delimično kasko osiguranje?

Delimično kasko osiguranje je osiguranje stakala na Vašem vozilu. Ugovaranjem polise delimičnog kasko osiguranja Vaše vozilo je osigurano u slučaju loma ili oštećenja stakala. Najčešeća šteta koja nastaje na vozilu jeste lom i oštećenje stakala, takvo vozilo koje ima oštećena stakla se smatra tehnički neispravnim vozilom, nije bezbedno za vožnju i ne može proći tehnički pregled i biti registrovano.

Ugovoranjem polise delimičnog kasko osiguranja zaštitili ste sva standardno ugrađena stakla na vozilu u koja ne spadaju stakla i plastiku na retrovizorima, na svetlećim uređajima i na krovu vozila.

Ovom polisom osiguranja se obezbeđuju na putničkom vozilu, teretnom vozilu i na autobusima prednje vetrobransko staklo, zadnje staklo i sve bočne staklene površine.

Obezbedite svoje vozilo na vreme posebno pred duža putovanja za vreme godišnjih odmora. Za sva pitanja u vezi kasko polisa osiguranja pošaljite nam upit na stranici kontakt

konekta-plus-posrednik-u-osiguranju-delimicno-kasko-osiguranje