Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Da li Vam je na putovanju dovoljno osiguranje koje pokriva RFZO Srbije?

Da li Vam je na putovanju dovoljno osiguranje koje pokriva RFZO Srbije?

Objavljeno: 13/07/2023

konekta-plus-posrednik-u-osiguranju-putno-osiguranje-2023-besplatno-osiguranje

Osiguranje koje pokriva RFZO Srbije može Vam biti dovoljno na putovanju ali svakako je dobro razmisliti o privatnom putnom osiguranju kao garanciji da će te biti potpuno bezbedni i sigurni dok ste na putu. 

Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) ima međunarodne sporazume sa 20 zemalja u kojima važi srpska zdravstvena knjižica i na taj način ste osigurani dok ste na putu. 

Zemlje u kojima važi zdravstveno osiguranje RFZO: Luksemburg, Mađarska, Severna Makedonija, Nemačka, Rumunija, Austrija, Belgija, BiH, Bugarska, Holandija, Italija, Slovačka, Francuska, Hrvatska, Crna Gora, Češka, Slovenija, Turska i Tunis.

Konekta plus – posrednik u osiguranju sa višegodišnjim iskustvom. Za sve informacije u vezi osiguranja pošaljite nam upit na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom

Ono što je bitno naglasiti jeste da osiguranici Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje za vreme privatnog boravka u inostranstvu imaju pravo na zdravstvenu zaštitu o trošku RFZO samo u slučaju pružanja hitne medicinske pomoći, a radi otklanjanja neposredne opasnosti po život i zdravlje.

Putno osiguranje za porodicu već od 35 evra. Obratite se posredniku u osiguranju koji će za Vas brzo i lako pronaći adekvatnu polisu osiguranja. 

Naš savet je da svakako obezbedite i privatno zdravstveno osiguranje, posebno u zemljama gde ne važi zdravstveno osiguranje RFZO Srbije. Privatno putno osiguranje pokriva mnoge druge stavke kao što su troškovi lečenja u ambulanti, troškovi za izdate lekove, lečenje u bolnici, dijagnostika, hitne operacije, transport do medicinske ustanove i još dosta toga.

Ako putujete sa malom decom rizik od bolesti na putovanju se svakako povećava pa Vam je privatno osiguranje jedino sigurno rešenje. Nemojte se izlagati riziku jer osiguranje zaista možete povoljno priuštiti.

Srećan put i godišnji odmori.