Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Konekta Plus > Vesti > Da li kasko osiguranje važi u inostranstvu?

Da li kasko osiguranje važi u inostranstvu?

Objavljeno: 01/02/2023

Putovanje u inostranstvo sopstvenim vozilom je rizičnije zbog većeg broja pređenih kilometara, novih i drugačijih puteva i ulica po gradovima, a tu je umor i često pad koncentracije usled većeg broja pređenih kilometara. Osigurajte svoje vozilo kasko polisom ukoliko putujete preko granice.

Prilikom izbora kasko osiguranja obratite pažnju na vrstu polise i da li se ona odnosi na naknadu štete samo Srbiji ili i na inostranstvo. 

Kontaktirajte Konektu Plus – posrednika u osiguranju sa 10 godina iskustva. Suzićemo izbor, uštedeti vreme i odabrati kasko osiguranja koje najbolje odgovara Vašim potrebama. Pošaljite nam upit ovde ili nas pozovite telefonom.

U praksi se pokazalo da je cena kasko osiguranja tek na drugom ili trećem mestu prilikom izbora, iako naravno nije zanemarljiva stavka. Izbor osiguravajućeg društva koje nudi najšira pokrića ili konsultacija i vredni saveti od posrednika u osiguranju koji odlično poznaje materiju mnogo je bitniji faktor.

Razlike u cenama kasko osiguranja za isti vrstu vozila mogu biti nekoliko stotina hiljada dinara! Pročitajte više ovde ili zatražite ponudu kasko osiguranja.

U slučaju da se krađa automobila ili nezgoda desi na putevima u inostranstvu obavezno kontaktirajte policiju kako bi na osnovu zapisnika mogli da naplatite štetu. Imajte na umu da kasko polisa ne pokriva usluge šlep službe, koje mogu biti zaista skupe, pa razmotrite mogućnost zaključivanja osiguranja pomoć na putu. 

konekta-plus-posrednik-u-osiguranju-kasko-u-inostranstvu-ig