Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Zašto je dobro zaključiti osiguranje od auto nezgode?

Posedovanjem polise osiguranje od auto nezgode obezbeđuje se vozač, putnici i pratioci koji se nalaze u vozilu od posledica nezgoda koja se ne mogu sprečiti. 

Ljudski život i zdravlje su najvredniji i i nije ih moguće izraziti u novčanom iznosu. Ali ako se desi povreda u saobraćaju materijalna nadoknada od polise osiguranje svakako će u određenoj meri ublažiti posledice nesrećnog slučaja.

Razlike u cenama kasko osiguranja za isti vrstu vozila mogu biti nekoliko stotina hiljada dinara! Pročitajte više ovde ili zatražite ponudu kasko osiguranja.   

Osiguranje od auto odgovornosti koje je obavezno prilikom registracije vozila, pokriva štetu koju je osigurano lice pričinilo trećem licu u saobraćaju. Šteta može biti materijalna kada se odnosi na vozilo ili nematerijalna u slučaju pretrpljenog straha. 

Kontaktirajte Konektu Plus – posrednika u osiguranju sa 10 godina iskustva. Suzićemo izbor, uštedeti vreme i odabrati kasko osiguranja koje najbolje odgovara Vašim potrebama. Pošaljite nam upit ovde ili nas pozovite telefonom.

Polisa osiguranja od auto nezgode obezbeđuju njenom vlasniku naknadu za najteže posledice saobraćajnih nezgoda po život i zdravlje ljudi. Osuguravajuće kuće oštećenom licu kao i članovima njegove porodice isplaćuju određeni vid prve pomoći kao obezbeđenje u finansijskom smislu. 

Izuzetna prednost ove vrste osiguranja je cena uzimajući u obzir pokriće koje nudi. 

Nije dovoljno imati samo jednu vrstu osiguranja jer u saobraćaju postoje mnogi rizici. Zato se nemojte ustručavati da nam se obratite kako bi se dobro upoznali sa svim vidovima osiguranja jer se radi o bezbednosti i zdravlju kako Vas, tako i Vaših saputnika i porodice.

konekta-plus-posrednik-u-osiguranju-osiguranje-od-auto-nezgode