Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Putovanje bez ograničenja za državljane Srbije

Letnja sezona je počela, države se postepeno otvaraju za turiste ali dug je put do konačne pobede nad COVID-19. Radi Vaše sigurnosti i sigurnosti Vaše porodice, naročito dece, preporučujemo Vam da na put ne krećete bez putnog zdravstvenog osiguranja koje možete dopuniti i pokrićem za COVID-19.

Pozovite posrednika u osiguranju koji će Vam u kratkom roku suziti izbor polisa osiguranja različitih osiguravajućih kuća. Pošaljite nam upit OVDE

Bez PCR testa, karantina i potvrde o vakcinaciji državljani Srbije mogu da idu u zemlje koje pripadaju takozvanom “Malom Šengenu”, a to su Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Albanija i Severna Makedonija. Srpski državljani u ove zemlje mogu bez ograničenja da ulaze i izlaze, kao i da prolaze kroz tranzit.

Poslednja od zemalja u okruženju koja je Srbiju skinula sa takozvane “crvene epidemiološke liste” jeste Slovenija.

Druge nešto dalje destrinacije u koje može da se putuje bez testa i karantina su Jamajka, Meksiko, Pakistan, Palau i Centralnoafrička Republika. Ako ste ikada planirali egzotično putovanje sada je možda pravi trenutak za odlazak u neku od ovih država, uz naravno polisu putnog zdravstvenog osiguranja sa pokrićem za COVID-19.

Dok iščekujemo proširenje ove liste za koje ne postoje uslovi za putovanje, kao i dodatno popuštanje mera za putovanje u države sa potvrdama o vakcinaciji i negativnim testovima, želimo Vam dobro zdravlje i miran odmor nakon turbolentnog perioda koji je nadamo se daleko iza nas.