Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Osiguranje flote vozila kasko osiguranjem

Preduzeća koja imaju flotu vozila podležu većem riziku u saobraćaju iz prostog razloga jer su takva vozila više u upotrebi. Rizik od štete na automobilu i udesa je veći kod službenih vozilla pa se kasko osiguranje nameće kao odlično rešenje.

Flotno kasko osiguranje ima veliku prednost jer više vozila mogu obezbediti veći popust prilikom zaključivanja polise nego što je to slučaj kod individualnog kasko osiguranja.

Razlike u cenama kasko osiguranja za isti vrstu vozila mogu biti nekoliko stotina hiljada dinara! Pročitajte više ovde ili zatražite ponudu kasko osiguranja.  

Kod pojedinih osiguravajućih kuća možete, okvirno, ostvariti sledeće popuste:

  • Ako posedujete od 5 do 30 vozila možete računati na popust od 10% za kompletnu flotu
  • Ako posedujete od 30 do 50 vozila možete računati na popust od 15% za kompletnu flotu
  • Ako posedujete preko 50 vozila možete računati na popust i do 20% za kompletnu flotu

Koje kasko osiguranje izabrati? Pomoćiće Konekta plus – pouzdani posrednik u osiguranju sa više od 10 godina iskustva. Za posebne ponude za firme obratite nam se na stranici kontakt ili nas pozovite

Bitno je naglasiti da su uslovi za flotu vozila isti kao i za individualna vozila prilikom obezbeđivanja polise kasko osiguranja. Jedino je cena drugačija – niža. 

Bonus malus sistem takođe funkcioniše ali je merodavan ukupan rezultat vaše flote na osnovu koga se formira cena kasko osiguranja za svako pojedinačno vozilo u floti. 

konekta-plus-posrednik-u-osiguranju-flotno-kasko-osiguranje