Uporedite ponude svih osiguravajućih kuća na jednom mestu

Da li je kasko osiguranje skupo?

Jedino što je skuplje od polise kasko osiguranja jeste nemati polisu kasko osiguranja! ”Neće baš meni da se desi” je deviza koja je mnoge vozače skupo koštala – višestruko više od vrednosti polise kasko osiguranja.

Razlike u cenama kasko osiguranja za isti vrstu vozila mogu biti nekoliko stotina hiljada dinara! Pročitajte više ovde ili zatražite ponudu kasko osiguranja.

Već minimalne štete na vozilu, posebno visoke klase, veće su od cene kasko osiguranja ukoliko ga nemate. Zato dobro razmislite kako da zaštite svoje vozilo i sebe izložite nepotrebnom trošku jer podsećamo Vas da kasko osiguranje obuhvata rizik od havarije (delimične i totalne), kao i rizik od krađe.

Kontaktirajte Konektu Plus – posrednika u osiguranju sa 10 godina iskustva. Suzićemo izbor, uštedeti vreme i odabrati kasko osiguranja koje najbolje odgovara Vašim potrebama. Pošaljite nam upit ovde ili nas pozovite telefonom.

Obavezno osiguranje od autoodgovornosti koje uplaćujete prilikom registracije vozila ima za cilj da Vas zaštiti od posledica tuđih grešaka. Polisom kasko osiguranja Vi štitite sebe i svoje vozilo, a imate pravo na isplatu nastale štete bez obzira čija je krivica.

Često dobijamo pitanje ”šta ja dobijam time ako nikad ne napravim štetu, ili mi vozilo nikad ne bude oštećeno”? Naš odgovor je da kao savestan vozač uz bonus malus sistem, tokom vremena možete ostvariti popust na polisu kasko osiguranja. Više o bonus malus sistemu pročitajte ovde.

Budite odgovorni u saobraćaju prema sebi i drugima, uplatite polisu kasko osiguranja za miran san.

konekta-plus-posrednik-u-osiguranju-jeftino-kasko-osiguranje